El dia a dia

27/03/2015, 14:03

Avui em començat a la classe dels xiulets una nova forma d'apendre i de gauidir amb els infants.... 

Seguint una recepta.

Us animem a tots a provar-ho a casa i compartir-ho amb tots nosaltres.

Llegir més
16/03/2015, 19:03

Durant aquest mes l'aula de la Granja ha començat a treballar les diferents emocions!

A partir d'una capsa i d'una mascota que hem creat volem que els nens i nenes de l'aula coneguin algunes emocions com: l'alegria, l'enuig i la tristesa.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

L'activitat ha començat tots asseguts al voltant de la nostra capsa de les emocions. D'allà ha sortit la nostra mascota de les emocions: l'Emo. La nostra mascota en aquesta ocasió estava content i ells han expressat com estaven contents també!

Després hem vist diferents imatges de nens i nenes que estan contents i que és el que fa que estem alegres en el nostre dia a dia i finalment hem ballat i saltat amb música alegre.

Ens ho hem passat molt bé i hem aconseguit l'objectiu... estar contents!!!!

Llegir més
10/03/2015, 14:03

Si aconseguim estimular la creatividad dels nens segurament aconseguirem que quan arribin a grans siguin més autonoms i puguin utilitzar la imaginacio en les diferents situacions que s'els hi presentin a la vida i aixi ser cada cop més lliures.

Segons Nail de Grase Tyson es tracta de crear respostes noves i originals davant qualsevol tipus de problema, no és fàcil cal preparació ja que de creativitat en tenim tots però no en la mateixa mesura.

Llegir més